marți, 5 august 2014

Inchirieri auto in Bucuresti - Criza masinilor de inchiriat in 2014

Va salutam,
Asa cum s-a intamplat in fiecare an in domeniul industriei de inchirieri auto, ne confruntam si in anul 2014 cu o criza a masinilor de inchiriat pe perioada verii, inclusiv noi Expert Inchirieri auto proprietarii site-ului www.expert-inchirieriauto.ro
Cei care din diferite motive s-au intors in Romania si care nu si-au rezervat din timp o masina la una din firmele de gen, atat in Bucuresti cat si in tara, au avut neplacuta surpriza sa constate ca ori nu isi gasesc o masina disponibila, ori gasesc la preturi exorbitante per ziua de inchiriere. Unii mai norocosiau apelat la rude sau la prieteni, si astfel au rezolvat aceasta situatie destul de delicata.
Aceasta criza a masinilor de inchiriat se termina odata ce oparte din Romanii veniti in concedii din strainatate se intorc din nou la munca inm tarile adoptive. Si cum vacantele sunt scurte, operatorii de rent a car se vor confrunta din toamna lui 2014 cu o criza de clientii.
Asteptam cu interes comentariile dvs.
Cu speranta ca lucrurile se vor indrepta, va urez tuturor multa bafta in domeniile in care activati.
Doamne ajuta !

Cu stima,
Viorel Rotaru
www.rexton-rentacar.ro

4 comentarii:

 1. Am incercat sa rezerv o masina de la o agentie de rent a car Otopeni in luna iulie. Abia pe a treia pagina din google am reusit sa gasesc o masina de inchiriat.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am incercat sa rezerv o masina de la o agentie de rent a car Otopeni in luna iulie. Abia pe a treia pagina din google am reusit sa gasesc o masina de inchiriat.

  RăspundețiȘtergere
 3. Da in perioada de vara pentru a putea gasi masini la societatile de rent a car Bucuresti, este obligatoriu ca rezervarea sa fie facuta cu cateva luni inainte.

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere